Frequently Asked Questions

Heb je nog een vraag na het bekijken van onze website? Lees ons reglement of neem een kijkje in deze lijst, waar we een antwoord geven op veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons! 

Onze coronamaatregelen kan je hier bekijken.

Domme vragen bestaan niet

De aanbevolen capaciteit voor deze kartbaan is 7 karts. Het maximaal aantal karts dat tegelijk op de baan is toegestaan, is 10. Kies je voor 8 e-karts en 2 duozitters, kan je dus in totaal met 12 personen tegelijk racen.

Onze kartbaan is ontworpen door 360 Karting. Hun missie is om steeds de veiligste kartbaan ter wereld te ontwerpen, wat ook voor onze baan hun doelstelling was. Daarnaast hebben wij gekozen voor een gordel met 3 riemen in plaats van 2 om extra veiligheid te bieden. Door een veiligheidsuitrusting te verplichten, voor aanvang veiligheidsvideo’s te tonen en een verkenningsronde aan beperkte snelheid af te leggen, worden de risico’s extra gereduceerd.

De minimumleeftijd om zelf te mogen karten is 9 à 10 jaar, een rijbewijs is dus niet nodig. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen wel meerijden in één van de duozitters.

Om als bestuurder te mogen karten, moet je minimaal 1m50 zijn. Ben je kleiner, mag je uiteraard wel als passagier in een duozitter plaatsnemen (vanaf 4 jaar).

Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij om minstens een half uur voor de start van jouw kartsessie aanwezig te zijn.

Dit is afhankelijk van de periode en de dag waarop je wil komen. Via ons online reservatiesysteem kan je meteen zien welke momenten er nog vrij zijn. Om zeker te zijn van je plaats, raden wij aan om zo snel mogelijk te reserveren. Komt er last minute nog een sessie vrij, kan je 10 minuten op voorhand nog een reservatie plaatsen.

Nee, douches zijn niet aanwezig. Je kan je wel omkleden in de kleedruimte.

Nee, alle materialen kunnen bij ons gehuurd of gekocht worden of staan ter beschikking. Wij raden wel aan om losse, comfortabele kledij te voorzien.

Open schoenen (lees: sandalen, slippers, …) worden afgeraden omdat dit onveilig is. Kom je racen? Zorg dan voor gesloten schoenen.

Logo van Antwerp Bowling
Logo van Sales at Size
Logo Media Architect
Logo Rimo Germany
Logo Thissen Biljarts
Logo Sparco
GET READY TO RACEAB-EKARTING WAARDEBON

Koop nu je waardebon en race you brains out wanneer we terug open zijn. Volg de link voor meer informatie!